Heb ik een kleurenkaart nodig voordat ik met decoratie begin?


Als binnenhuisarchitect zijn er talloze tips dat ik mijn opdrachtgevers geef om hen te helpen met allerlei soorten beslissingen over de inrichting van hun huizen. Ik vind het altijd erg leuk om mensen te begeleiden bij de diverse besluiten die moeten worden genomen. Het valt me op dat het voor veel mensen heel moeilijk is de kleuren te kiezen voor hun huis.


Uiteraard is de keuze van de juiste kleuren voor zowel de binnenkant als de buitenkant van een woning essentieel, omdat niemand daar de mist in wil gaan. Daarom maakt een kleurenkaart het nemen van beslissingen veel makkelijker.

Een kleurenkaart is een geweldig hulpmiddel omdat het je helpt om je de kleuren die je leuk vind voor te stellen, en omdat het helpt onderscheid te maken tussen bepaalde tinten.


Bijvoorbeeld, als je er zeker van bent dat je een bepaalde kamer of een deel van jou huis blauw wilt aankleden, maar dat je niet zeker weet welke blauwtint het beste is, dan kan een blauwe kleurenkaart heel handig te zijn bij het kiezen van de beste nuance.

Ik ben ervan overtuigd dat kleur één van de meest essentiële aspecten van een huis is, zowel van binnen als van buiten. Kleur geeft identiteit en karakter aan woningen, en daarom denk ik dat het belangrijk is om de kleurkeuze heel serieus te nemen. Dus geef ik altijd allerlei kleurenkaarten en vraag ik om een paar dagen over de opties te denken. Ik hou ervan om mensen te helpen bij het vinden van de perfecte kleurcombinaties die weerspiegelen wie ze zijn en hen helpen om de perfecte atmosfeer voor hun huis te krijgen.

Dus ga je een huis kopen of bouwen, of ga je je huidige huis opnieuw inrichten, dan stel ik voor dat je in een verfwinkel wat kleurenkaarten vraagt om die te bestuderen. Neem de tijd om beslissingen te nemen over kleuren voordat je verder gaat met andere keuzen te maken over je huis. Je zult uiteindelijk echt blij zijn dat je ervoor hebt gekozen om een kleurenkaart te gebruiken. Het maakt gewoon alle keuzes veel gemakkelijker. Mocht het nog steeds moeilijk zijn, vraag dan voor advies van een binnenhuisarchitect of praat erover met vrienden met een creatief oog. Luister naar de meningen van anderen, maar beslis uiteindelijk zelf welke kleuren je het liefste wilt hebben.

Of stel je vragen op de ATC-App om hulp te krijgen van onze community!

ATC voor een ander idee van behuizing!


ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Bekijk de volledige video op MyATCtv: klik hier...


Vind je dit artikel leuk?

Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen

Nieuwsbrief...

#NL

0 views0 comments
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png