Een natuurlijke manier van communiceren met baby’s en kinderenEen natuurlijke manier van communiceren met baby’s en kinderen, daar richt Diana Floridas zich met haar bedrijf Natuurlijk Gebaren op. Sinds de oprichting in 2013 leert ze ouders, gastouders en ook medewerkers in de kinderopvang om gebaren uit de Nederlandse Gebarentaal te gebruiken om te communiceren met kinderen als ze niet of nog niet (goed) kunnen praten. Haar doel? Het verrijken van de communicatie, het verminderen van frustraties en het bevorderen van positieve communicatie.

Baby’s hebben over het algemeen rond de leeftijd van 8 maanden de motorische vaardigheid om gebaren te maken. Ze beginnen dan gedag te zwaaien en bewegingen te maken bij liedjes. En dat is vaak eerder dan ze kunnen praten. Dit is een heel mooi moment om te starten met het ondersteunen van de gesproken taal met gebaren. Tot aan de leeftijd van 4 jaar kunnen gebaren erg waardevol zijn.

In een cursus van 3 lessen leer je minstens 50 gebaren die je direct kunt gebruiken in je communicatie met je baby en kind. In 2015 staan verschillende data gepland. Nieuw in het aanbod is de training Natuurlijk Gebaren in 1 dag.

Wil je meer informatie over Natuurlijk Gebaren kijk dan vooral eens op haar website Klik Hier

Natuurlijk Gebaren, partner van ATC om het milieu beschermen!

#NL

0 views
ATC Design
wormerweg 4G-112, 1311 XB Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL263226773B01
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App