De visie en verwarring van de milieubeweging


De milieubescherming wet is een systeem van complexe en in elkaar grijpende statuten, gewoon recht, verdragen, conventies , regelgeving en beleid dat gericht is op het beschermen van het natuurlijke milieu tegen menselijke activiteiten.De Scenic Hudson Preservation Conference v. Federal Power Commission is een van de vroegste milieubescherming rechtszaken die vaststelde dat burgers klachten kunnen indienen in geval van milieu en esthetische schade.


De milieubeweging heeft drie belangrijke wortels en dat zijn het behoud van de natuurlijke bronnen, het behoud van de wildernis,het verminderen van de vervuiling en het verbeteren van het stedelijk leven.

Sommige mensen hebben het gevoel dat de beweging dieper geworteld is in de politiek dan de wetenschap. Toch heeft de wetenschap aangetoond dat de vorderingen van milieuactivisten geloofwaardig zijn, dat we inderdaad door de mens veroorzaakte klimaatverandering ondervinden en dat er ernstige bijwerkingen zijn bij over-toepassing van pesticiden en herbiciden.


Als gevolg van de groeiende bezorgdheid over gezondheidsproblemen, veroorzaakt door pesticiden,hebben een aantal ernstige biologen en ecologen de Wetenschappelijke Ecologische Beweging geschapen.Die zou empirische gegevens niet verwarren met visioenen van een wenselijke toekomst voor de wereld.

Verwarringen bestaan ​​nog steeds, maar ondanks al het politieke gepraat en geschil tussen milieuorganisaties kunnen we het er allemaal over eens zijn dat elk individu goed zorg moet dragen voor Moeder Aarde.

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Populair - Hoe videos te doen: Abonneren


U vindt dit artikel leuk of u haat het,geef uw commentaar hieronder! Vertel ons wat u denkt en deel uw mening door uw sociale media...

#NL

0 views0 comments

Recent Posts

See All
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png