De verschillende soorten Luchtfilters


Miljoenen deeltjes, verontreinigende stoffen, gassen, bacteriën en allergenen bevuilen de lucht in uw huis, waardoor deze 100 keer vuiler is dan de buitenlucht. Deze vervuilde lucht circuleert door uw huis of vestigt zich in de vorm van stof en wordt door u en uw gezin ingeademd.


Luchtzuiveringsinstallaties, die de lucht laten circuleren en zuiveren, komen vaker voor en zijn betaalbaarder dan ooit tevoren. Als u niet over een luchtzuiveringsinstallatie beschikt, en u bent op zoek naar een, weet dat er verschillende types lucht filtratie-apparaten zijn.


Er zijn ionische filters die de lucht zuiveren door onze ionen, die de deeltjes tegengesteld laden, te spreiden zodat ze elkaar vasthouden en op magnetische platen in de filter verzamelen. Ze krijgen voorrang door de klant, omdat ze stil en effectief genoeg zijn om virussen, gassen, allergenen en bacteriën uit uw huishoudelijke lucht te halen.

De tweede soort zijn High Efficiency Particulate Air (HEPA) filters, dit zijn apparaten die een doek-achtige filter gebruiken en meer dan 99,97% van de deeltjes uit de lucht van uw huis kunnen vangen. Ze gaan een paar jaar mee, afhankelijk van de conditie van de lucht, en kunnen eigenlijk meer verontreinigende stoffen vangen dan andere filters. Het nadeel is dat ze geen gassen of geuren elimineren en luidruchtiger zijn dan de concurrenten.


Verder zijn er koolstoffilters, veruit de meest effectieve geur verwijderaars op de markt. Ze hebben een systeem van sterk absorberende poriën, die een sterke chemische binding maken en moleculen vangen. Helaas vangen ze geen allergenen of ziektekiemen uit de lucht.

Hydroxylradicalen komen van nature voor in de atmosfeer van de aarde en zijn krachtige reinigingsmiddelen. Hydroxylgroep filters zijn de krachtigste methode voor het verwijderen van schimmels en andere schadelijke bacteriën.

Ultraviolet licht heeft bewezen organismen te steriliseren, maar er is enig twijfel aan de effectiviteit van deze filters omdat micro-organismen niet lang genoeg aan het licht worden blootgesteld terwijl ze door de lucht passeren. En daarom zijn HEPA filters beter en populairder om uw huis van allergenen te ontdoen.


Nu dat u een goed begrip heeft van hoe deze filters werken en welke keuzes er zijn, weet dat er vele grote online filter verkopers zijn die u kunnen leiden naar de beste filter voor uw budget. Doe dus wat online onderzoek alvorens te kopen.

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Populair - Hoe videos te doen: Abonneren


U vindt dit artikel leuk of u haat het,geef uw commentaar hieronder! Vertel ons wat u denkt en deel uw mening door uw sociale media...

#NL

10 views0 comments

Recent Posts

See All
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png