De top drie bestemmingen van de Kvarner baai


De Kvarner Baai, gelegen in de Middellandse Zee, is langzaam uitgegroeid tot een zeer populaire bestemming dankzij de zachte winters en warme zomers. De top drie locaties zijn Krk, Rab en Opatija.

Opatija, of beter bekend als de Parel van de Adriatische Zee, ligt onder een berg en naast een natuurpark. Opatija heeft veel goede dingen aan te bieden in elk seizoen van het jaar. Het is bekend om haar parken, stranden, rustieke Oostenrijkse villa's, de boulevards en natuurlijk, haar natuurlijke schoonheid. Opatija biedt vele unieke culturele evenementen zoals tentoonstellingen, festivals en binnen & buiten concerten.


Rab is beroemd om haar zeer unieke landschap. Aan de zuidwestelijke kant van het eiland, is het landschap bedekt met groene dennenbossen. Het is uitgegroeid tot een zeer populaire locatie voor reizigers vanwege de adembenemende stranden en vele evenementen. Rab is bekend om het Rab middeleeuwse festival en Rab kruisboog toernooi.

Krk is een eiland gelegen in de Kvarner Baai en is een van de grootste eilanden in dit gebied.Het geniet van meer dan vijfentwintig honderd uur zon per jaar. Als u in staat bent om naar Krk te gaan, zorg er dan voor dat u een bezoek brengt aan Cave Biserujka, de Baai van Soline en Kosljun. Populaire activiteiten aangeboden op het eiland zijn onder andere duiken, wandelen, mountainbiken, kajakken op zee en trekken.

--------------------------------------------------

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

MyATCtv


#NL

0 views0 comments
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png