De Toekomst Met Waterstof Als Brandstofcellen


Onze toekomstige energiebehoeften zijn een vurig onderwerp en brandstofcellen kunnen de oplossing zijn. Een brandstofcel is in wezen een cel die dienst doet als batterij waarin een chemisch proces plaatsvindt om elektriciteit te produceren. De brandstof is waterstof en het basis idee is om waterstof met zuurstof te combineren in een proces dat elektriciteit produceert.


Het concept van waterstof brandstoffen werd voor het eerst gecreëerd in 1839,maar er was niet veel belangstelling voor sinds er fossiele brandstoffen in overvloed waren en energiebehoeften klein waren in vergelijking met vandaag. Toen NASA besloot om brandstofcellen te gebruiken om de Gemini en Apollo ruimtevaartuigen van stroom te voorzien, werd er veel belangstelling getoond voor dit energie platform.

Een brandstofcel vertegenwoordigt niet hernieuwbare energie. Het is een apparaat. Het is geen energie-platform. De brandstofcel is een methodologie voor het winnen van energie uit waterstof.

Brandstofcellen kunnen werken op elk materiaal dat waterstof bevat. Het primaire doel is om zich te concentreren op het water en andere hernieuwbare bronnen. Wanneer waterstof gebruikt wordt, bijvoorbeeld, produceert het geen tastbare vervuiling of broeikasgassen. Het bijproduct daarentegen is gewoon water.

Voordat waterstof brandstofcellen echt een levensvatbaar energie-platform kunnen worden, moeten eerst enkele belemmeringen overwonnen worden. Ten eerste, de brandstofcellen zijn veel te groot en zwaar voor praktische doeleinden. Het tweede probleem is efficiëntie. Brandstofcellen zijn niet efficiënt. Brandstofcellen produceren energie tegen een kostprijs van ongeveer 10 maal die van fossiele brandstoffen, en dat is een positieve schatting. Nogmaals,geen haalbare optie.


Hoewel deze misschien op aanzienlijke problemen lijken,wijzen ze eigenlijk op de

levensvatbaarheid van waterstof brandstofcellen als energiebron. We zijn goed in het maken van technologische doorbraken. Als we een waterstof-kernwapen kunnen bouwen, kunnen we toch zeker een waterstof-brandstofcel bouwen.

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Populair - Hoe videos te doen: Abonneren


U vindt dit artikel leuk of u haat het,geef uw commentaar hieronder! Vertel ons wat u denkt en deel uw mening door uw sociale media...

#NL

0 views0 comments
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png