De schoonheid van het Parc du Futuroscope


Het Parc du Futuroscope, is een uniek visueel thema park dat meer dan 130 hectaren land beslaat en elk jaar door miljoenen toeristen bezocht wordt . Futuroscope werd in 1987 voor het publiek geopend met nieuwe spannende attracties die voortdurend worden toegevoegd aan een reeds indrukwekkende reeks visuele thema's van het park. De toeristen zullen gegarandeerd een leuke dag hebben als ze op bezoek gaan.

De meeste attracties zijn in het Frans, maar wie niet in staat is om de taal te begrijpen kan gratis infrarood vertaling hoofdsets lenen, mits u uw identiteitskaart op het bureau achterlaat als garantie. Een deel van de attracties kan echter alleen in het Frans worden genoten. Het Bos van Dromen heeft een laser show, zodat de taalbarrière niet zo een probleem is.

De attracties gebruiken visuele en audio effecten om u deel van het geheel te maken.


Futuroscope heeft minstens 20 verbijsterende shows die u de sensatie van beweging laten ervaren, terwijl u verschillende werelden beleeft, of het nu uw Gevaar op Akryls is of het verhaal van de Dans met de Robotten, zonder uw stoel te verlaten.

Een Reis in het Donker is een attractie waarmee u kort het leven van visueel gehandicapten beleeft en die u zich meer op de andere zintuigen dan de visuele laat concentreren, om een gevoel van richting te krijgen.

Het Quality Alteora Hotel is een geweldige plek om tijdens uw bezoek aan het park te verblijven. De 100 kamers zijn ruim en bieden alle moderne voorzieningen met toegevoegd plezier van een zwembad. Uw eten wordt naast het zwembad geserveerd, door het La Piscine Restaurant.U kan ook genieten van een partijtje golf op de golfbaan in Saint Cyr, dat niet ver weg is.

--------------------------------------------------

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

MyATCtv


#NL

1 view0 comments
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png