De meest bekende hotels in Ibiza


Ibiza is geladen met jonge en feestende mensen, muziek, strandliefhebbers, een bruisend nachtleven en een vriendelijke bevolking allemaal gesmolten in de cultuur. Iedereen die van feesten en strand houdt, vindt u in Ibiza. Het is het hele jaar zonnig, dus elk moment van het jaar is ideaal voor deze ultieme bestemming in Spanje.

Als u een vakantie plant in Ibiza en niet kan beslissen over een hotel,houdt dan in gedachten dat er zo veel opties zijn om te beginnen. Als u echter niet op een budget moet letten en de ultieme ervaring wilt opdoen, dan zijn hier vier opties om uit te kiezen.

  1. Talamanca Hostel: Het hotel ligt direct aan het strand in het rustigere deel van Ibiza. Bijna alle 44 kamers hebben een balkon met uitzicht op de blauwe oceaan terwijl u geniet van uw fantastische mediterrane gerechten. U kan ervoor kiezen om deel te nemen aan het exotische nachtleven gedurende een wandeling langs het strand.

  2. Rocamar Hostel: Een charmant familie Ibiza hotel gerund. De kamers bieden een prachtig uitzicht op de jachthaven en stranden. De Rocamar terrassen bieden ook een adembenemend uitzicht. De perfecte locatie die u in staat stelt om te genieten van uw Ibiza reis en ideaal als de ultieme romantische bestemming.


  1. Can Pere: Het ligt dicht genoeg bij het strand en in de buurt van de stad, een perfecte bestemming. Elk van deze kamers is uniek ontworpen met een vleugje van de oude wereld traditie. Het aantal kamers is beperkt, wat uw verblijf in Can Pere Hotel nog exclusiever, aangenamer en uniek zal maken.

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Populair - Hoe videos te doen: Abonneren​


U vindt dit artikel leuk of u haat het,geef uw commentaar hieronder! Vertel ons wat u denkt en deel uw mening door uw sociale media...

#NL

0 views0 comments
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png