De lente in huis halen met deze 5 simpele tips


De lente wordt in ons leven vaak geassocieerd met een nieuw begin. Voor ons huis, de plek waar we ons thuis voelen is het ook niet anders gesteld. Er is niets energieker en verfrissends dan het binnenshuis halen van die zonnige lentesfeer. 5 simpele maar bovenal goedkope trucs om jou interieur die lentefrisse metamorfose te laten ondergaan.


1. Een witte achtergrond. Wit in combinatie met je huidige kleurenpatroon zorgt zowel voor een smaakvolle en fleurige interieur. Te meer als je dagelijks wordt omringd met die warme kleuren van het interieur zoals geel, bruin en zelfs rood………

2. Probeer een de aandacht te vestigen op een muur door deze een zonnige, fleurig of lichtere kleurenvariant te geven dan de overige muren. Een blikje verf is voldoende en hoeft niet al te veel te kosten.

3. Het gebruik van behang met bloemdesign in combinatie met de huidige kleurenpatroon. Stap je lokale doe-het-zelf winkel binnen en zoek een passende bloemen behang met tenminste 1 overeenkomstige kleur van het interieur. Meerdere voorkomende kleuren mag, maar niet alle kleuren hoeven op het behang voor te komen.

4. Haal een paar van dat mooie gekleurde glaswerk bij de one-dollarshop oftewel 1 EURO winkel en plaats het zo centraal mogelijk waar het zonlicht het huis binnenvalt. Het maakt niet uit waar je dit glaswerk voor gebruikt als vaas, pennenhouder of gewoon als snoep glaasje. Zorg er wel voor dat hij opvalt, glas glinstert in het zonlicht en de nodige zonneschijn binnenshuis. Wil je het zo goedkoop mogelijk houden, loop dan even langs bij de kringloopwinkel.


5. Verwijder de gordijnen, maar laat de zonneblinden hangen. Om het geheel op te fleuren versier de blinden met droog- of kunstbloemen. Geen bloemen voor de hand? Probeer eens een katoenen doek te draaien om een gordijnroede en zie daar…… een luchtige gordijnkap.

Het interieur aanpakken hoeft niet tijdrovend te zijn en kan bovenal ook heel goedkoop.

Los van het feit dat dit alles zorgt het ook voor dat stukje voeding van jouw ziel en levenslust, maar meer nog voor dat van degenen die van jouw houden. Maak een beetje tijd voor dat klein beetje zonneschijn in je leven.


ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Populair - Hoe videos te doen: Abonneren


U vindt dit artikel leuk of u haat het,geef uw commentaar hieronder! Vertel ons wat u denkt en deel uw mening door uw sociale media...

#NL

0 views0 comments
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png