De geschiedenis en voordelen van de LED-technologie


De energiekosten worden beheerst door de uiteenlopende kosten van brandstof en met de gloeilamp als belangrijkste lichtbron vandaag,zijn onze energiekosten veel te hoog. Hoge benzine prijzen en de inefficiënte motoren die onze voertuigen drijven,zorgen dat de meerderheid de energiekosten, in zo veel mogelijk gebieden,drukken.Sommigen van ons beginnen zelfs het gebruik van verlichting te rantsoeneren.

De Light Emitting Diode,in de volksmond bekend als de LED, werd 35 jaar geleden voor het eerst geïntroduceerd. Toen gaf de LED niet erg veel licht. In de vroege dagen van de LED ontwikkeling was het gebruik vrij beperkt en werdt het verkocht voor gebruik op instrumentenpanelen waarbij lichtintensiteit geen probleem was.


Het zou meer dan 20 jaar van geleidelijke ontwikkeling nodig hebben voordat ze begonnen hun weg te vinden voor gebruik in gebieden waar de hedendaagse verlichting echt dominant was.

De LED vond zijn eerste toepassing in onze verkeersverlichting in de late jaren '90, waar het begon om het totaal dominante gebruik van de gloeilamp te vervangen.

De LED is een lichtbron die licht geeft door middel van een doorschijnende gegoten kunststof behuizing met een kleine stroom tussen twee vaste kruispunten die een elektrische verbinding vergemakkelijken. De voordelen van het gebruik van LED's zijn een blijvende besparing, omdat de LED's zolang als tien jaar kunnen meegaan, en de LED’s zullen niet breken bij hoge trillingen zoals de gloeilampen, wat de behoefte aan vervanging door deze oorzaken van mislukking,vernietigt.


ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Populair - Hoe videos te doen: Abonneren


U vindt dit artikel leuk of u haat het,geef uw commentaar hieronder! Vertel ons wat u denkt en deel uw mening door uw sociale media...

#NL

0 views
ATC Design
wormerweg 4G-112, 1311 XB Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL263226773B01
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App