De drie beste tips voor uw reis naar de Filipijnen


Wanneer u naar een ander land reist, bent u zeker dat u allerlei gedoe en obstakels tegenkomt die u hoofdpijn kunnen geven en u zullen doen wensen dat u terug thuis was. Daarom moet u zich bij het reizen naar een ander land altijd aan het onverwachte verwachten, en ervoor zorgen dat u een reserve plan heeft voor elke situatie waarin u zich zou kunnen bevinden.

Als u van plan bent naar de Filipijnen te reizen, zijn hier een paar suggesties hoe uw reis probleemloos te laten verlopen.


Als u naar de Filipijnen gaat van de maanden maart tot mei, zorg ervoor dat u lichte kleding meebrengt, want het weer is heet en droog. Tijdens de maanden juni tot oktober,is het regenseizoen.De maanden november tot februari zijn misschien wel de beste tijd van het jaar om naar de Filipijnen te reizen, het is dan fris, maar wel droog. Maar om meer specifiek te zijn, al u niet wilt begroet worden door de occasionele tyfoons, stel dan uw reisdatum tussen het midden van december tot half mei.

Manilla is de hoofdstad van de Filipijnen. Als u de weg kwijt raakt in Manilla, hoeft u zich geen zorgen te maken over op zoek te gaan naar de dichtstbijzijnde openbare telefoon. Iedereen daar heeft een mobiele telefoon of twee.

Een van de meest unieke en leuke ervaringen die u zou kunnen hebben wanneer u naar de Filipijnen reist, is deel te nemen aan het fiësta seizoen. Het hele dorp of de stad participeert meestal in een fiësta en elk huis is open voor alle inwoners en bezoekers.Filipijnse lekkernijen worden bereid in elk huishouden en er worden overal kleurrijke spanners opgehangen, zodat u zou weten wanneer er een feest gaande is. U kan ook proberen deel te nemen aan één van de inheemse spelen.U wordt geblinddoekt en probeert de "palayok" of pot, gevuld met snoep en munten voor kinderen, te raken.

--------------------------------------------------

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

MyATCtv


#NL

0 views0 comments
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png