Bouw uw huis met oog op het milieu


Met de dreiging van de opwarming van de aarde, moeten de mensen hun deel doen om dit zo weinig mogelijk te beïnvloeden. Groen gaan is een manier en wat is een betere plek om te beginnen dan thuis? Groen bouwen kan veel betekenen voor het milieu. Het milieu en de natuurlijke bronnen moeten worden doorgegeven aan onze kinderen. Als we niet in de richting van de toekomst gaan denken, zal er niets meer van het milieu over blijven om door te geven.

Als u in het proces van verbouwen bent aan uw huis, zorg ervoor dat u bouwt vanuit een milieuvriendelijk perspectief. Hoe groener uw huis is, hoe gezonder het milieu. U kan gebruik maken van hernieuwbare bronnen zoals lichtgewicht beton, vervaardigd steen, stro, hout of aarde, elk met zijn eigen voor- en nadelen, maar met oog voor het milieu.


U kan kiezen uit aarden materialen zoals cob, Adobe en gedrukte aarde. Lichtgewicht beton wordt de laatste 50 jaar in de VS gebruikt voor het bouwen. Het kan worden gebruikt voor isolatie, heeft grote brandwerende eigenschappen, vereist een kleinere fundering en heeft niet zo een grote behoefte aan versterking met constructiestaal.

Hout werd als duurzaam materiaal voor de bouw beschouwd, maar met de ontbossing is de begerigheid van de wereld de mogelijkheden van de bossen om te regenereren voorbij gestreefd. Maar u kan nog steeds een groen huis bouwen met oog op het milieu als u stok lijsten, houten skeletten en log hout gebruikt. Vervaardigde bouwmaterialen hebben aantrek bij degenen die een punt maken van de zorg voor het milieu.En een huis gemaakt met dit soort materiaal is uitstekend energie-efficiënt.

Groene huis stijlen kunnen variëren van conventionele, naar afgeronde, aarde-beschutte en biologische. Woningen die als conventioneel worden beschouwd,hebben meestal verticale muren en een rechtlijnige plattegrond. Stijlen die conventioneel worden beschouwd, zijn eigentijds, bungalows, Victoriaans, Westers enz. Als het huis afgerond of gebogen is, betekent dit dat het plan van het huis voor een groot deel gebogen of afgerond is. Bij gebruik van natuurlijke materialen en deze stijl van woning zal u zich in contact voelen met de natuur, in de mate dat uw huis aanvoelt alsof het een deel van de omgeving zelf is.


ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Leer elke week hoe mooie design meubels te ontwerpen met Mr ATC!


You like or hate this article, comment below! Tell us what you think and share your opinion on your social media...

#NL

0 views0 comments

Recent Posts

See All
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png