Autosafari in Beekse bergenHet Beekse Bergen safaripark is erg bijzonder en heel kindvriendelijk. Veel dieren lopen er helemaal vrij rond, zonder hekken! Er zijn verschillende manieren om deze open dierentuin te bezoeken maar het is het leukste om met de auto te gaan.Ja, je eigen auto, zodat je de dieren van dichtbij kan bekijken.

Uiteraard is het veilig om er rond te lopen. De leeuwen zullen niet zó dichtbij je komen. Kijk hieronder zelf maar op de foto’s:

Het was een beetje aan de frisse kant toen wij erheen gingen, dus niet alle dieren waren buiten. Maar sommige slaapvertrekken waren open zodat je de dieren binnen kon bezoeken.

Accommodaties voor gezinnen bevinden zich niet ver van het park (ongeveer 5 km). Als je erover denkt het safaripark te bezoeken, kan je altijd accommodaties of reizen boeken via het 1 reservering = 1 boom geplant programma en dus een milieuvriendelijk verblijf hebben:

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

We raden deze dierentuin zeker bij je aan! We gaan er sowieso nog een keer heen, maar wel als het iets warmer is. Het was koud, dus we zijn na een paar uur weer vertrokken. We denken dat we langer waren gebleven en meer hadden kunnen genieten als het wat warmer was geweest. We zijn vooral in beweging gebleven om warm te blijven.

Het eten is duur, zoals meestal in dierentuinen en attractieparken, maar het was erg goed dus het was geen probleem er zoveel voor te betalen.


Attractieparken voor kinderen dichtbij Beekse Bergen: We zijn erg blij dat we het attractiepark Speelland Beekse Bergen hebben kunnen vinden (zelfs voor volwassenen erg leuk). In dit park vind je allerlei waterattracties en een grote speeltuin voor de kinderen.

Vind meer op speelland

#NL

0 views0 comments

Recent Posts

See All
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png