9 top toeristische bestemmingen die in uw budget kunnen passen


Voor elke prijsbewuste reiziger, dit zijn plaatsen waar je dollars een lange, lange weg zullen strekken. Hier zijn onze favoriete.

  1. Maleisië biedt poeder witte stranden en een regenwoud vol wilde dieren. De bruisende hoofdstad van Kuala Lumpur en de historische haven van de stad Malakka bieden goedkope vis, spa verwennerij en buiten activiteiten zoals zeilen, snorkelen, duiken, vissen en eiland hoppen.

  2. Vietnam biedt veel binnen haar grenzen.Overnachtingen voor rugzaktoeristen zijn uitzonderlijk goedkoop en goede hotels kosten vaak minder dan 30euro.Een gevulde kom rundvlees noodlessoep of zes zeevruchten loempia's kosten minder dan een dollar. In lokale horecagelegenheden kost Saigon Export bier 40 cent per fles. Voor het ultieme verkeersverhaal begeeft u zich naar de oude wijk van Hanoi. Elke poging om de weg over te steken verandert in een hart kloppend avontuur en de beste plek om te genieten van de chaos is vanuit een fiets riksja.

  3. Grenada, Nicaragua kunnen veel bieden voor een financieel gelimiteerde vakantie. U kan vulkanen ondernemen of Spaanse lessen volgen. U kan de ambachtelijke markt of dorpen waar schommelstoelen, hangmatten en aardewerk worden gemaakt, bezoeken. U kan met expats babbelen op het surfstrand van de stad San Juan del Sur of u kan naar het koloniale Leon gaan, waar u inheemse Indianen zou kunnen ontmoeten. Ontspannen in een schommelstoel is een genoegen dat over het algemeen 30 cent kost, en het is moeilijk om meer dan 4euro per maaltijd uit te geven. Het Alhambra Hotel, aan het belangrijkste plein van Grenada, kost 20 euro per nacht.


  1. Goa,Zuid-India, is ongelooflijk fascinerend. Zonnen onder een tropische luifel van banaan, kokosnoot en mango bomen klinkt prachtig, vind u niet? U zal zonsopgang yoga vinden op het strand, volledige massages voor 6 euro, dolfijnen trips voor ongeveer 4 euro en kleurrijke hippie markten. Twee mensen kunnen voor minder dan 10 euro in een strandhut eten. Er is accommodatie in eenvoudige strand chalets voor slechts 5 euro per nacht.

  2. Litouwen is een andere top bestemming als u met een beperkt budget zit. Eigenzinnige steden als Vilnius en Kaunas zijn doordrenkt met kunst, muziek en historische bezienswaardigheden. Er zijn mysterieuze locaties gevuld met heidense traditie en rondvliegend zand van het Curonian Spit. Half juni is een geweldige tijd om te gaan. Het oude heidense feest van Rasos luidt de zomer zonnestand, waar drie aardappel pannenkoeken met gerookte zalm ongeveer 2 euro kosten en een glas Svyturys bier minder dan een euro. Is dat goedkoop of wat?


  1. Noord-Portugal, en vooral Porto, is beroemd om haar porto herbergen, de wirwar van was, hangend over de steegjes die neesrtort op een waterkant met boten, netten en visrestaurants. Vooral niet te missen zijn de de Bolhao voedsel markt en de Torre dos Clerigos, Portugal’s hoogste belfort toren.Vanaf de top, krijgt u een prachtig uitzicht over het verwarde stadsbeeld van kerken, bruggen en rode daken.De prijs van eten, accommodatie en openbaar vervoer in de hele regio is verbazingwekkend goedkoop. Treinen en bussen zijn een betaalbare manier om verkennende dagtochten langs de kust Do Braga te maken en mis zeker niet de duizend-stappen trap van de Bom Jezus kerk.

  2. Op het Griekse eiland Kreta, is Chania een stad die niet gemist mag worden. Haar geschiedenis gaat 5000 jaar terug. Bespannen met slingers van gekleurde licht-lampen, is de oude Venetiaanse haven van Chania fascinerend in de schemering.Het water glinstert in golven van karmozijn, saffier en smaragd. De Venetiaanse vuurtoren stuurt zijn parel knipoog, en kraampjes voeren een stabiele handel in pistachenoten. Zelfs in juli en augustus,kan u hier een studio voor minder dan 30 euro/nacht vinden en u kan uw maag vullen voor 10 euro.

  3. Praag is een bekende toeristische bestemming,maar niet veel mensen weten wat de rest van de Tsjechische Republiek biedt. Een van haar regio's, Bohemen, is gezegend met een betoverende mozaïek van kastelen, beschilderde huizen en Rapunzel-stijl torentjes recht uit een sprookjesverhaal. Veel steden hebben torens versierd met geketende duivels. Ze herdenken de bevrijding van de plagen die Europa tijdens de Middeleeuwen teisterden. Dan is er Karlovy Vary. De oudste van de grote Boheemse kuuroorden. Het spa water borrelt overal in de stad op en bezoekers kunnen het gratis verzamelen. Het is een prachtige plek van barok gebouwen en winkels glinsterend met Boheems kristal.


  1. Montenegro is Europa's laatste vakantie hot spot. Samen met drie-gangen maaltijd voor 6 euro en kamers in particuliere huizen voor minder dan 10 euro, zal u een land van steile bergen en stranden en dorpen van bleke grijze steen vinden. Er zijn middeleeuwse ommuurde steden met afbrokkelende forten en paleizen die vaak versierd waren met de gevleugelde leeuw, het embleem van de Venetiaanse Republiek.Er zijn vissersdorpjes met rode pannendaken en diepgroene luiken, olijfbomen, waterlelie meren, diepe canyons en de machtige Boka Kotorska.

--------------------------------------------------

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

MyATCtv


#NL

4 views0 comments
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png