5 tips om buitenshuis een fraai ogende uitstraling te geven


De lente heeft haar intrede gedaan en het inrichten is in aantocht. We houden allemaal ervan om ons interieur een nieuw verfrissende look te geven deze tijd van het jaar, maar hebben we ook gedacht aan de buitenkant van ons huis? We zijn zo vaak bezig met het inrichten en herinrichten van onze woning dat buitenshuis in de vergeethoek geraakt. Vandaar dat we aan u presenteren enkele handige en simpele tips om rondom het huis te verfraaien teneinde de uitstraling van jouw huis te behouden of te vergroten.


1. Een verfbeurt: het hele huis aan de buitenkant schilderen en onderhoudsbeurt of alleeneen onderhoudsbeurt….. In beide gevallen zal dit een enorm verschil uitmaken voor de voorbijgangers toe.

2. een veranda of patio: heb je er reeds eentje tot je beschikking plaats gewoon nieuw meubilair en zie zelf wat voor een verschil dat uitmaakt. Als alternatief voor reeds aanwezig meubilair zou je deze eventueel kunnen voorzien van nieuwe kussens of hoezen.

3. Looppaden: het aanleggen van looppaden rondom het huis voegt een huiselijke en behaaglijke uitstraling toe aan het geheel. Bovendien geeft het je een uitnodigend gevoel om je eens te meer buitenshuis te begeven. Een rechte looppad kan eventueel worden verfraaid door aan weerszijden van het looppad te voorzien van tuinbedden en deze mooi af te werken aan de rand……… het plaatsen van kleine zonne-tuinlichten aan weerszijden van het looppad…….. of de weerszijden beplanten met kleurvolle eenjarige bloemen zoals petunia’s.


4. Tuin decoratie: we kunnen gaan voor de hele simpele zoals een vogelhuisje, tuinlantaarn en eventueel een bloemkarretje. Het geven van die extra tint aan je tuin zegt iets van jezelf en jouw voorkeur. Daarnaast geeft het je woonomgeving een meer unieke uitstraling dat uitblinkt boven dat van je buren.


5. Bloemen, planten, klimplanten en struikgewassen: de meest populaire manier om je tuin binnen enkele tellen te verfraaien is eenvoudigweg door enkele bloemen, planten, klimplanten en struikgewassen te plaatsen of te planten. Jaarplanten zijn aan te raden voor een snelle kleurenvariatie aangezien je ze tegen deze tijd overal te verkrijgen zijn wanneer ze in volle bloei zijn.

Indien je geïnteresseerd bent in het ontvangen additionele informatie over het verfraaien van de tuin of rondom het huis laat het ons weten of check onze video MyATCtv!


ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Populair - Hoe videos te doen: Abonneren


U vindt dit artikel leuk of u haat het,geef uw commentaar hieronder! Vertel ons wat u denkt en deel uw mening door uw sociale media...

#NL

ATC Design
wormerweg 4G-112, 1311 XB Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL263226773B01
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App