top of page

5 kleine trucjes die u thuis kan gebruiken om energie en geld te sparen


Iedereen onder ons kan iets doen om onze wereld te helpen.Niet iedereen heeft de tijd of geld om aan een actie te schenken,maar er zijn oneindig veel manieren om de stortplaatsen en het gebruik van de bronnen te verminderen.Hier is een lijst met trucjes om energie te besparen,gebruik het wijselijk.

  1. Schudt uw natte en verwarde was uit,voor u deze in de droogkast laadt.Dit geeft een onmiddelijk en efficient gebruik van de droog energie.

  2. Als u spiegels in de buurt van uw planten binnen plaatst,kunnen deze zoals een tweede venster dienen en zo betere groei creëren.Verder kunnen strategisch geplaatste spiegels beter gebruik maken van natuurlijke lichtinval en zo energieverbruik verminderen.


  1. Overweeg om een luchtomzetter voor uw droogkast te kopen.Dit zijn kleine doosjes die de verwarmde lucht van uw droogkast,gedurende de koude en droge wintermaanden, in uw huis leiden.Wees gewaarschuwd dat deze lucht vochtig is en dus niet in alle situaties ideaal is.

  2. In plaats van wegwerp droger vellen voor antistatische controle te kopen,kan u overwegen om een oude doek of sok met vloeibare wasverzachter te gebruiken.Giet een eetlepel vloeimiddel op het doek of de sok,rol deze op en pers zodat het al de vloeistof opneemt.Daarna legt u het in de droogkast.

  3. In plaats van plastic druppelschotels voor uw bloempotten te kopen,kan u plastic deksels van bijvoorbeeld pindaboter gebruiken.Aluminium maaltijdtrays kunnen hier ook voor dienen.


Dit zijn enkel een paar ideeën om te tonen hoe makkelijk het is om uw steentje bij te dragen en geld te besparen.Denk hoeveel andere kleine dingen u thuis of op kantoor kan doen.Eenmaal de ideeën vloeien,zal u tweemaal denken voor u dingen weggooit.

 

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Populair - Hoe videos te doen: Abonneren


U vindt dit artikel leuk of u haat het,geef uw commentaar hieronder! Vertel ons wat u denkt en deel uw mening door uw sociale media...

#NL

0 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page